Isurf NL Team Daan Vijfhuizen Laurent Deckers

Our Story

Isurf is bedacht op een zonnige 5 Mei dag tijdens het bevrijdingsfestival in het Westerpark te Amsterdam. Eén met de gedachte meer te gaan doen met kitesurfen en de ander meer te doen met "golf"surfen. Te samen werd Isurf NL bedacht met als hoofd idee om surfen meer toegankelijk te maken binnen Nederland. 

 

Isurf biedt zowel reviews van surfspots als hoge kwaliteit surf producten tegen een betaalbare prijs.

 

Team Founders & Owners

Daan Vijfhuizen

Laurent Deckers

 

Daan Vijfhuizen

Daan Vijfhuizen

Daan is 10 jaar geleden begonnen met kitesurfen en tot de dag van vandaag gepassioneerd voor de sport. Zijn passie komt vooral door de rust die hij kan vinden wanneer hij op het water is en kan genieten van de krachten die de natuur ons geeft. Verder vind hij het gewoon chill om te kunnen varen met vrienden. Naast veel gekitesurft te hebben in Nederland, heeft hij gevaren op een aantal andere locaties in Europa en is hij vastberaden om met zijn plank en vlieger nog veel meer van de wereld te gaan ontdekken.
Kitesurfen geeft je een gevoel van vrijheid op het water en laat je even ontsnappen van de realiteit en drukke wereld. Via Isurf NL wil hij dit gevoel toegankelijker maken voor iedereen.

Laurent Deckers

Na vooral in het buitenland gesurft te hebben is tijd geworden om ook Nederland mee laten delen in het surfen. Surfen is het ultieme ontspannings moment. Er gaat niets boven een dag surfen en een lange zomeravond met je vrienden op het strand. Alle ingredienten van ontspanning zijn aanwezig namelijk zon, zee, en strand. Je kunt uren turen opzoek naar de ultieme golf. Of het nu kitesurfen of golfsurfen is en of het nu gaat om een sport te beoefenen of ter recreatie, surfen het is voor iedereen. Met Isurf NL maken we surfen mogelijk voor jong en oud. Met Isurf NL komen de passie voor het ondernemen en surfen te samen.